Wednesday, August 17, 2016

15 OFFER PERCUMA jika anda join Tone Excel level 1 saya


15 FREEBIES Untuk Level 1.
Selain dari simkad buat duit dan promosi yang diberi oleh tone excel, apa lagi yang anda boleh tawarkan untuk prospek tone excel anda?
Jom lihat apa yang saya tawarkan pada Level 1 Tone Excel saya.
15 OFFER PERCUMA jika anda join Tone Excel level 1 saya!!
=================================================
 Aplikasi viral x 1 user Lifetime (RM150)
 Ebook 7 Teknik Ayat Jualan Si Penjual Simkad x 1 unit (RM50)
 Ebook Jerat Prospek dengan Missed Call x 1 unit (RM30)
 Ebook Tarik 10 Prospek Setiap Bulan tanpa gagal x 1 unit (RM30)
 Ebook Skrip Kunci Jualan & Proses Order (RM50)
 Video Strategi Sempoi Ayat Jualan & Followup (RM100)
 Video Teknik Menggoda Menulis Ayat Jualan (RM100)
 Video Panduan Lengkap Agen Affiliate x 1 unit (RM150)
 Web Promosi x 1 user (RM20)
 Tshirt x 1 pcs (RM20)
 Support Group FB Lifetime (RM150)
 Support Group Telegram Lifetime (RM150)
 Support Email Campaign Lifetime (RM150)
 Support SMS Campaign Lifetime (RM150)
 Dilantik menjadi menjadi Agen Affiliate kami yang sah untuk semua produk kami (RM300)
Ye..semua yang di atas ni FREE saja dengan bayaran pendaftaran RM100!
Jika anda mahu tawarkan offer yang sama pada level 1 anda, terus klik sini
bit.ly/15BonusToneExcel
Whatsapp: 012-3225430 (Rohaizan)

Saturday, June 11, 2016

Duit Raya 2016

Nak duit raya? :)


Kawal bil letrik anda

Periksa penggunaan elektrik secara kerap.
Jangan menyesal kalau bil letrik naik ribu riban...huhu!


Wednesday, March 2, 2016

Betul ke rate Tone Excel ni mahal?

Dari fanpage Bisnes Telekomunikasi Simkad

Jom tengok betul-betul... dan tanya...

1. Secara purata kita telefon tak sampai 1 minit pun, kan? Jadi, rate dia berapa?

2. Digi berapa?

3. Hotlink berapa?

Kalau pun mahal, ada ke telco lain bagi banyak kelebihan kepada ahlinya? (BIG Points untuk tukar kepada tiket kapal terbang, PA insurance RM100K, cabutan bertuah, peluang melancong ke luar negara, pendapatan pasif yang lumayan).

Tapi, betul-betul mahal sangat ke rate Tone Excel ni sampai tak boleh diterima akal? (sampai mesti dijadikan alasan untuk tak mahu dapat RM2,000 ke RM3,000 setiap bulan dengan menggunakan handphone)

Kalau anda masih lagi mempunyai masalah kewangan, dan di atas adalah alasan anda, siapa pun tak boleh tolong anda lagi. ANDA sendiri kena TOLONG DIRI SENDIRI dahulu.

Kalau saya, saya akan buat aje!
 

Gagal sekali bukan bererti anda telah gagal buat selamanya, jatuh bangun dalam berbisnes memang sudah lumrah. apa yang perlu adalah anda tetapkan 1 matlamat untuk mencapai kejayaan dan berusaha selagi belum berhasil.

p/s - masa bayi dulu pun ada jalan mengiring, merangkak, berguling-guling tapi akhirnya dapat berlari..

Monday, February 1, 2016

Nombor-nombor penting untuk dihubungi



Berikut senarai nombor telefon untuk dihubungi sekiranya pemegang simkad TuneTalk Toneexcel menghadapi masalah tertentu.

Untuk masalah berkaitan komisyen TuneTalk Toneexcel, sila hubungi HQ : 010-5333 969

Untuk aktifkan simkad, hantar SMS pendaftaran ke: 014-705 7769.

Masalah pendaftaran, hubungi 
Data Entry (DEC) : 
0111 508 1515
0111 509 1515
0111 512 1515
0111 513 1515
0111 514 1515

Masalah berkaitan caj penggunaan line/data, hubungi TuneTalk Care : 010-500 1333

Jika kehilangan simkad, boleh hubungi HQ atau Abang Ishak : 010-525 0856.

Monday, January 18, 2016

Kondominium Mewah, Harga Mampu Milik

Nak beli hartanah, tapi tak cukup modal 10%? 
Saya ada penyelesaian untuk anda!

Ehsan Residence Condominium Sepang
RM 2,000 BOOKING FEES SAHAJA!
Hubungi 012-3225430.


Sebuah Kondo Mewah di lokasi strategik dikelilingi oleh 7 IPT.

PAKEJ MENARIK!
✔ Rebate yang menawan!
✔ Gaji Bersih RM3,500 boleh apply
✔ Free Kitchen Cabinet
✔ Free Kitchen Hood & Hob
✔ Free 2 Car Parks
✔ Free Legal Fees for SPA & Loan Documents + Disbursement
✔ Limited Unit Availables, Grab Now!
✔ 4 Rooms 2 Bathrooms 1070 sqft
✔ Ada 32 Penthouse Units
✔ 4+1 Rooms 4 Bathrooms 2238 sqft
✔ Harga bermula dari RM401,000

Booking RM2,000.00 ONLY.

Facilities/Amenities:
* 5 Tier Security System
* Gated & Guarded Community
* Access Card
* CCTV
* Exclusive Club
* Gymnasium
* Landscape Garden
* Playground
* Kindergarten
* Surau
* Swimming Pool
* Kids Pool
* Main Entrance with 2 Lifts
* Lobby
* Multipurpose Halls
* BBQ Pit
* Wifi Zone
* Sauna
* 4 Units of Lift

GOOD PROPERTY FOR INVESTMENT.

Very near to the Education Hub eg-
✔ Inti College, Nursing College,
✔ Learning Source Center, USIM, Nilai University, Politeknik Nilai & KUIS
Nearby Supermarkets & Shopping Complexes:
✔Mitsui Premier Outlet
✔Giant
✔Tesco
✔Nilai Spring Golf Club
✔Nilai 1 & Nilai 3
✔Salak Tinggi Police Station
✔Maybank Bandar Baru Salak Tinggi
✔BSN Baru Salak Tinggi
✔CIMB Taman Semarak Nilai
✔Fire Station
✔ERL Kota Warisan/ Salak Tinggi Station.

HANYA 15 minit ke KLIA & KLIA 2
Easy Access Through Highways
* Kajang (35KM)
* Seremban (35KM)
* Putrajaya ( 20KM)
* Cyberjaya ( 24KM)
* Kuala Lumpur (50KM)
* Johor Bahru (3 hours drive)

Untuk view Rumah Contoh boleh hubungi saya Rohaizan di talian 012-3225430.
Terima kasih.

Tuesday, November 10, 2015

Kerana Sayangkan RM100


Kerana sayangkan RM100, anda rugi beribu-ribu ringgit.
Cuba kira, jika anda topup / bayar bil handphone sebulan
minimum RM100 tiap2 bulan. 
Ni termasuk call/sms dan data plan.
RM100 × 12 bulan = RM1200 setahun.
Kalau 10 tahun ?
RM1200 × 10 tahun = RM12,000

Bayangkan dalam masa 10 tahun anda guna handphone,
anda dah bayar sebanyak RM12,000 tanpa dapat apa2.
Kalau orang nak kahwin, kita panggil belanja hangus lah.
Apa kata anda letak tepi RM100 tu dan dapatkan 1 simkad
Tone Excel, paling kurang ade jugak dapat sikit habuan dari
hangus gitu je.
Tak gitu?